Запитання та відгуки

На цій сторінці відвідувачі сайту можуть задати запитання та залишити свій відгук про адвоката.

Відгуки про адвоката:

Олег Міщенко

За послугами адвоката Митнюка Валерія Івановича звертався неодноразово. Валерій Іванович є кваліфікований фахівець та досвідчений адвокат. Завжди уважно вислухає, вникне в проблему і знаходить оптимальні шляхи вирішення спору. Дуже вдячний йому за допомогу.

Ірина Вакуленко

Спочатку свою проблему по стягненню боргу майже рік намагалась вирішити сама. Моя подруга порекомендувала мені звернутися за правовою допомогою до адвоката Валерія Митнюка. Валерій Іванович, без моєї присутності, виграв справу в суді та допоміг мені через виконавчу службу повернути борг в повному обсязі. Щиро дякую адвокату Валерію Івановичу!

Марія

Потрібно було вирішити спір з поділу майна між мною та моїм колишнім чоловіком. Звернулась за допомогою до адвоката Митнюка Валерія Івановича. Послуги були надані якісно та швидко. Валерій Іванович це досвідчений, серйозний та відповідальний адвокат. Рекомендую!

Роман

Валерій Іванович дуже професійний і грамотний адвокат. Допоміг мені у справі, які інші вважали безнадійною. Якщо потрібна допомога досвідченого адвоката, то рекомендую звертатися до Митнюка Валерія Івановича.

Oleksiy Voytenko

Доброзичливе ставлення до клієнта і його проблем, завжди можна звернутися за порадою і допомогою. Дякую, Валерій Іванович, за Вашу допомогу!

Олена

До адвоката Валерія Івановича зверталася по поділу майна. Валерій Іванович грамотний, порядний та уважний до деталей адвокат. Я залишилась задоволена його роботою. Без сумніву раджу звертатися за правовою допомогою до адвоката Валерія Івановича.

Іван Холоденко

Валерій Митнюк старанно працював над моєю справою. Загалом 1 рік тримав мене в повній обізнаності. Щоразу інформативно розповідав мені про те, куди ми прямуємо, до повного результату. Приємно працювати з ним! Валерій Іванович, дякують Вам за Вашу важку роботу!

Леся

Валерій Іванович допоміг мені через суд розірвати шлюб без моєї участі. Дуже сподобалася робота адвоката Валерія Івановича, швидкість, злагодженість дій, доступні ціни!

Василь Мотровський

Оскаржував в суді притягнення мене до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 126 КУпАП. Найняв адвоката Валерія Митнюка для допомоги у суді. Перспективний!

Ірина

Адвокат Валерій Іванович допоміг у позбавленні батьківських прав. Дякую за работу і результат!

Олег Лиситюк

Шукав досвідченого адвоката. Колега по роботі порадив мені адвоката Митнюка Валерія Івановича. Після знайомства з адвокатом, всі питання вирішую лише через нього. Завжди відмінно зроблена робота, впевнено робить все можливе у справі. Рекомендую.

Марина Свитюк

Дякую адвокату Валерію Митнюка за допомогу у стягненні боргу. Подали судовий позов, провели всю справу та домоглися виграшу в суді і повернення боргу. Все дуже професійно та чітко. Рекомендую всім, хто зіткнувся з подібною проблемою, звертатися до адвоката Митнюка Валерія Івановича.

Олег

По юридичним питанням звертаюся до адвоката Валерія Івановича давно. Чесний підхід у ставленні до клієнта. Нереальних результатів не обіцяє. Раджу, в біді не залишить!

Світлана

Швидко та недорого, адвокат Валерій Іванович допоміг стягнути аліменти у судовому порядку.